Zvezda sa Milivojevićem na IBV

‘Crveno-beli’ na Islandu igraju revanš meč sa ekipom IBV, u četvrtak od 20.30 po srednjeevropskom vremenu, a u timu će biti Luka Milivojević.

Poslije prvog susreta, koji je odigran prošlog četvrtka na „Marakani“, izabranici Slaviše Stojanovića imaju prednost od 2:0.

Ekspedicija Zvezde, koja broji 32 člana, krenula je u utorak oko 8 časova iz Beograd u Berlin, da bi u njemačkoj prestonici provela desetak sati u hotelu, gdje je čekala na konekciju. Tek oko 22.20 krenuli su za Keflavik, a zatim isto veče autobusom za Rejkjavik, gdje su stigli oko 2 časa poslije ponoći po našem vremenu.

’Crveno-beli’ su prenoćili u glavnom gradu Islanda, a u danas avionom idu u Vestmaneju. Tamo će odraditi jedan trening, a poslije utakmice slijedi, ništa manje komplikovan povratak kući.

U međuvremenu, dok su ‘crveno-beli’ putovali do Islanda, pojavila se informacija da je Luka Milivojević iz Berlina otputovao u Brisel na završne pregovore sa Anderlehtom. Neizvjesnost je trajala do slijetanja aviona u Rejkjaviku iz kojeg je među prvima izašao i on.

“Dočekalo nas je izuzetno hladno vrijeme. Uspjeli smo malo da se odmorimo od napornog puta, međutim, očekujem da se to na terenu ne primijeti. Profesionalci smo i učinićemo sve da ostvarimo još jednu pobjedu nad ekipom IBV”, rekao je Milivojević, koji je prokomentarisao glasine koje su se pojavile, “Ne znam kome je to palo na pamet. Glavom i srcem sam igrač Crvene zvezde i razmišljam samo o susretu sa Islanđanima. Maksimalno sam koncentrisan na obaveze i susret sa IBV-om”.
Izvor. B92 | JT

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender