19. 08. 2022.

Biće još hapšenja

Direktor policije Srbije Milorad Veljović izjavio je danas da je hapšenje Slobodana Šaranovića i Ratka Koljenšića, zbog zbog sumnje da su organizovali ubistvo Nikole Bojovića, samo uvertira i da će biti još hapšenja.

“Tu nije stavljena tačka sa hapšenjima. Mi nastavljamo aktivnosti u vezi sa nekim drugim krivičnim delima, ali i mogućim likvidacijama koje su kriminalne grupe planirale u Beogradu i u Crnoj Gori”, kazao je Veljović podgoričkom Radiju “Antena M”.

On je dodao da će zajedničke aktivnosti srpske i crnogorske policije biti nastavljene.

“Mi smo zajedničkom akcijom rasvetlili ubistvo Miloša Vidakovića, uhapšene su dve osobe u Beogradu, ali kroz ovu saradnju mi želimo da zajedno dođemo do izvršioca ubistava koja su u Crnoj Gori nerasvijetljena, ne samo ova o kojima je reč trenutno, već i druga ubistva i moguće likvidacije koje su planirane”, rekao je Veljović.

Viši sud u Podgorici odredio je ekstradicioni pritvor Šaranoviću i Koljenšiću, koji su osumnjičeni za povezanost sa ubistvom Nikole Bojovića, brata vođe zemunskog klana Luke Bojovića.

Ekstradicioni pritvor može najduže trajati šest mjeseci, a nakon tog roka može biti produžen za još dva mjeseca.

Slobodan Šaranović je brat Branislava Šaranovića, vlasnika kockarnice u hotelu “Slavija” u Beogradu, koji je ubijen u sačekuši na Dedinju u oktobru 2009. godine.

Slobodan Šaranović je, kako prenose podgorički mediji, uhapšen po nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, koji ga sumnjiči da je naručio likvidacije Bojovića, kako bi osvetio brata.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender