Seka Aleksić pozajmila glas Štrumpfeti

Domaću javnost veoma je zaitrigirala informacija da je Seka Aleksić prihvatila da pozajmi glas zloj Štrumfeti po imenu Veksi u animiranom crtanom filmu “Štrumpfovi 2” i mnogi s nestrpljenjem očekuju da vide kako se snašla u ovoj ulozi, ali izgleda da ima i onih koji nisu zadovoljni.

Naime, glumac Slobodan Stefanović takođe je pozajmio glas jednom od štrumpfova, a putem društvene mreže Twitter pobunio se zbog angažmana pomenute pjevačice.

strumpfeta

– I sad ispade da je Seka veća institucija od Štrumpfova. Kao, oni ne mogu dobro da se prodaju bez Seke – napisao je Slobodan, a zatim je dodao da ne bi učestvovao u projektu da je znao da je i Aleksićeva angažovana.

Nakon njegovih tvitova riješila je da se oglasi i Seka, te je objavila poruku putem svoje stranice na društvenoj mreži Facebook.

– Vidim da je izjava našeg mladog i talentovanog glumca Slobodana Stefanovića, da je sramota što je jedna Seka Aleksić pozajmila glas Štrumpfeti u nastavku filma o najpopularnijim dečijim junacima, izazvala veliku polemiku u javnosti. Zato sam odlučila da odreagujem. Dragi Slobodane, sasvim je normalno u svetu da javne ličnosti gostuju u takvim projektima.

Dragi Slobodane, ako je jedan Dragan Vujić Vujke prokomentarisao da sam sinhronizaciju odradila kao profesionalni glumac, on koji se godinama bavi tim poslom, ne vidim mesta polemici. I na kraju, dragi moj Slobodane, biti Seka Aleksić nije sramota…

Niti sam lopov, niti prevarant, niti sam ikada radila nešto nepristojno zbog čega bi se bilo ko postideo, već naprotiv, odem često da pogledam mjuzikle u “Pozorištu na Terazijama” u kojima i ti glumiš, pa je ovde jedino sramota da takav glumac i gospodin govori na taj način o jednoj ženi. Na kraju, kada ja o nekome pričam tu su uvek i adekvatni argumenti, pa te najljubaznije molim da otkriješ po čijoj sam to direktivi, kako reče, postala deo tog projekta. Hvala. S. A. – napisala je Seka.

..

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender