17. 08. 2022.

Izabran Opštinski odbor SNSD Laktaši: Miroslav Kodžoman novi predsjednik

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da se stranka konsoliduje kroz izborni proces u mnogim opštinama i da je u Laktašima ostvarila značajan uspjeh u vođenju lokalne zajednice, koja je, kako je naveo, jedna od najrazvijenijih opština u Republici Srpskoj.

On je dodao da Laktaši imaju najmanju stopu nezaposlenosti i ostvaruju najveće stope dohotka u Republici Srpskoj. “SNSD je dao nesumnjiv pečat ukupnom razvoju i nastavlja sa svojom političkom aktivnošću i nastojaće da na sljedećim opštim izborim ostvari rezultat koji smo imali u svojim najboljim godinama”, rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, SNSD ima potencijal sa kojim može da izađe na izbore. “Opšta negacija svega od onih koji su navodna alternativa, koji su imali period prije nas da pokažu šta mogu, a ništa nisu ostavili, govori o tome da smo radili dobro i da će narod to prepoznati”, naveo je Dodik.

Novoizabrani predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Miroslav Kodžoman rekao je da preuzima veliku odgovornost, zbog potrebe da se nastavi i unaprijedi ono što je započeto u opštinskom odboru u Laktašima.

“Trebamo sa priključivanjem novih snaga nastaviti rast SNSD-a u Laktašima i dovesti ga do savršenstva”, rekao je Kodžoman.

Izbornoj konferenciji SNSD-a u laktašima prisustvovali su i članovi Izvršnog Odbora Željka Cvijanović, Mirko Kojić i Slavko Mitrović, te članovi Glavnog odbora stranke.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender