17. 08. 2022.

Budva: Teška povreda prilikom pada sa terase, Hitna pomoć kasnila?!

Kako se navodi, Dojčilović je zadobio teške tjelesne povrede, zbog čega je hitno operisan u kotorskoj bolnici.

“Pod određenim okolnostima, on se padom nabio na neku odlomljenu granu drveta ili nešto slično. Riječ je o teškim povredama, ali je hirurški zbrinut i trebalo bi da nije životno ugrožen – rekao je dr Vojislav Vučetić dežurni hirurg koji je u Opštoj bolnici Kotor operisao Dojčilovća.

Vučetić je rekao da je Dojčilović u kotorsku bolnicu doveden između 7.30 i 8 časova sa povredama u predjelu čmara.

“Povrijeđeno je debelo crijevo i mokraćna bešika je probijena na dva mjesta, a na tankom crijevu je bilo površinskih povreda. Operacija je uspješno urađena i on se sada oporavlja na odjeljenju”, kazao je Vučetić.

Policija je saopštila da je Dojčilović sa društvom prije nekoliko dana doputovao na odmor u Budvi, gdje je iznajmio stan u naselju Rozino.

Nakon noćnog provoda, on se vratio u iznajmljeni stan, a potom šetao po terasi, nakon čega je pao.

Podgorički mediji prenose da su komšije, kada su čuli pozive u pomoć povrijeđenog mladića, pozvale Hitnu pomoć, koja je međutim, kako se navodi, kasnila na intervenciji.

“Nisu dolazili ni nakon 20 minuta od poziva, nakon čega je jedan od stanara zgrade sa svojim prijateljima povezao povrijeđenog mladića do Hitne pomoći, odakle je specijalizovanim kolima prebačen u kotorsku policiju”, kazala je jedna Budvanka, očevidac nesreće.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender