23. 01. 2022.

Šteta na džipu banjalučkog doktora Arara 90.000 KM

Povrijeđenih nije bilo, a kako nezvanično saznajemo, kamere video-nadzora s obližnjeg objekta snimile su dvojicu piromana koji su zapalili ovaj skupocjeni automobil.

Arar je “Nezavisnim” ispričao da ne zna zašto je njegov džip bio meta vandala, te je istakao da ni na koga ne sumnja. On kaže da postoje svjedoci koji su vidjeli da je nešto zapaljivo bačeno na vozilo.

“Ne sumnjam ni na koga i nadam se da će policija da rasvijetli ovaj slučaj”, kazao je  Arar.

Iz policije su danas potvrdili da su uzeti tragovi s lica mjesta, a s ciljem da se počinioci izvedu pred lice pravde, ali do ovog trenutka niko nije uhapšen.

Na vozilu banjalučkog ljekara, inače vlasnika klinike “Arar”, požar je podmetnut u subotu oko četiri sata, a sve se dogodilo u Aleji svetog Save, gdje je automobil bio parkiran.

Vatrena stihija potpuno je progutala BMW, a požar su na kraju ugasili vatrogasci, čija je intervencija trajala oko pola sata. Vatra je pričinila manja oštećenja i na mercedesu, koji je bio parkiran do BMW-a.

Kako saznajemo, tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka naredio je niz vještačenja, čiji je cilj da se dođe do piromana.

Stanari Aleje svetog Save, gdje se sve dogodilo, spavali su dok je vatra buktala i tek su ujutru saznali za incident.

“Koliko sam vidio kada je svanulo, vlasnik auta neće moći ništa da iskoristi. Sve je izgorjelo”, navodi jedan mještanin.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender