20. 10. 2021.

Karleuša izbačena iz Trokadera?!

Jelena Karleuša doživela je još jedan debakl. Njen nastup u Budvi u „Trokaderu“ na otvorenom prekinut je nakon samo četrdesetak minuta pošto se jedan od vlasnika, nezadovoljan njenim ponašanjem, ali i onim što pokazuje na sceni, popeo na binu i naredio joj da odmah napusti objekat!

Glumila zvijezdu

Karleuša je bila plaćena da pjeva do jedan sat, ali je iz kluba izbačena već oko ponoći. Stigla je vidno nervozna i sve joj je smetalo. Kada su je istjerali, nisu joj dali čak ni da pokupi klavijature i miksetu, već su joj ih vratili tek juče. Razlog za ovakvu reakciju menadžmenta „Trokadera“ na otvorenom leži u tome što je ona sa bine psovala i što je imala krajnje neprimjerene koreografije s obzirom na to da je u publici bilo i djece.

Nije željela da napravi pauzu, što je praksa u klubu, glumila je zvijezdu, pa joj je na kraju prišao jedan od vlasnika, uzeo mikrofon i rekao da odmah napusti klub sa svim svojim ljudima – otkriva sagovornik Kurira.

Plaćena unaprijed

Tačno je to što ste čuli. Zbog njenog nedoličnog ponašanja bili smo prinuđeni da prekinemo njen nastup. Uzela je mikrofon i izgovarala je neke ružne riječi, a iz mase je izvukla jednog dečka, počela da ga skida i da ga liže. Tu je bilo dosta mlađe publike i smatrali smo da to što radi nije prikladno. Novac je dobila unaprijed – rekao je za Kurir Rajko Nikolić, menadžer „Trokadera“, i dodao da je „gnusna laž da je Karleušu bilo ko napao“:

– Nije ona manijak pa da neko vadi oružje na nju! Čista izmišljotina! Njeno obezbjeđenje nije imalo zbog čega da reaguje, što će i sami potvrditi. Uostalom, policija, koja je i te večeri bila ispred kluba, intervenisala bi da je bilo incidenta.

Druga verzija

Karleuša je juče popodne na Tviteru postavila link za tekst na Fejsbuku sa naslovom „JK vesti: Karleuša izazvala kolaps saobraćaja u Budvi/Koncert prekinut zbog ugrožene bezbjednosti“. U njemu je između ostalog navedeno:
– Kao što je i najavljeno, JK je održala koncert pred više od 5.000 ljudi u Budvi, na šetalištu… Publika je u transu pevala i igrala uz svoju ljubimicu, a najvatreniji fanovi na binu su joj bacali cveće i plišane igračke. Ipak, da i najveće zvezde mogu da dožive neprijatnost na svojim koncertima, pokazatelj je to što je u jednom momentu naoružana osoba pokušala da se popne na binu, zbog čega je pevačicino obezbeđenje munjevito reagovalo, sprečilo napadača u nameri i pevačicu odvelo na sigurno štiteći je svojim telima. Ovaj incident neće uticati na njene unapred rasprodate nastupe na primorju”.

/Kurir/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender