23. 01. 2022.

Predstavljeni Omega i Arauho

Njih dvojica su obećali da će učiniti sve da opravdaju povjerenje ljudi koji su ih doveli na Marakanu.

Omega, nekadašnji igrač Slobode i Smedereva, potpisao je trogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 30, dok je 18-godišnji Arauho potpisao ugovor na četiri godine i nosiće dres sa brojem 20.

“Za mene je Crvena zvezda najbolji klub u Srbiji i jedan od najboljih u Evropi. Imao sam priliku da igram pred sjajnim navijačima i to je, takodje, jedan od razloga zbog kojih sam došao ovdje. Posljednje dvije nedjelje sam žestoko radio, potpuno sam spreman, i što se mene tiče, mogu da igram već u četvrtak protiv Černomoreca. Naravno, ako mi trener pruži šansu”, rekao je Omega na konferenciji za medije na Marakani.

Peruanac Arauho zahvalio se svima u klubu na dobrodošlici i rekao da će se potruditi da što prije pokaže zbog čega je došao.

“Odradio sam samo tri treninga, vidio sam da je ekipa veoma dobra i disciplinovana. Priznajem da mi je malo problem da se naviknem na drugačiji stil fudbala, vremensku razliku, kao i na činjenicu da su ovdje treninzi znatno jači nego oni koje sam imao do sada”, poručio je Arauho.

Sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović rekao je da od Omege očekuje da odmah bude pojačanje, dok je Arauho, kako je naveo, investicija za budućnost.

“Omega je stariji, ima više iskustva, igrao je ovdje, upoznat je sa očekivanjima i vjerujem da je on pojačanje u pravom smislu riječi. Sa druge strane, Arauho je mlad, još nema 19 godina, on je trenutno tu da pojača konkurenciju. Vjerujem da će Zvezda u budućnosti dobro zaraditi na njegovom transferu”, kazao je Stojadinović.

Treće pojačanje Zvezde na poziciji štopera, Novak Martinović danas stiže u Beograd iz Kine i njegova promocija biće održana naknadno.
Izvor. B92, Tanjug

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender