10. 08. 2022.

Borenović i opozicija manipulišu porodicom Vulić

Dodik je naglasio da “Borenović, pun snage nakon godišnjeg odmora, očigledno pokušava da po starom običaju dezinformiše javnost konstrukcijama i neistinama”, a da je potpuna laž i konstrukcija da on /Dodik/ stoji iza gradnje tog objekta i da je naredio intervenciju policije.

“Tvrdnja da ga ja zovem telefonom je ništa više do neostvarena Borenovićeva želja. Lično sam se zainteresovao za ovaj slučaj i, nakon što su mi svi relevantni republički organi predočili svu dokumentaciju, uvjerio sam se da niko nije zakinuo Vuliće i predočeno mi je da ni jedan centimetar njihove zemlje nije uzurpiran”, naveo je Dodik.

On je naglasio da mu je žao što slučaj “Vulić” nije završen na miran način, kao što je mogao, “ali da tako ne bude potrudili su se upravo Borenović, Čavić i slični njima”.

Dodik je naglasio da treba da bude jasno da se i u ovom slučaju treba odbraniti pravo i zakonitost.

“Iskreno žalim na povredama koje je dobio Vulić i sve kroz šta su on i porodica prošli, jer sve se to moglo završiti mirnim putem. Ali isto tako, žalim ranjenog policajca koji će ostati trajni invalid”, saopštio je Dodik.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender