23. 09. 2021.

EP: Mogu li ‘orlići’ do titule?

Srbija će se za prvi trofej u istoriji, od kada se igraju EP za igrače do 19 godina, boriti sa Francuskom.

Meč u Marijampolu na programu je od 20.45.

“Maksimalno smo se potrudili da se igrači što bolje oporave za predstojeći meč.Očekujem od igrača istu posvećenost kao i na prethodne četiri utakmice”, rekao je Ljubinko Drulović na zvaničnoj konferenciji za novinare.

On u finalu računa na Milana Vojvodića koji je izostao sa polufinalne utakmice zbog suspenzije.

“Oba tima zaslužju da se nađu u finalu, jer smo imali jake polufinalne mečeve. Oni koji eliminišu u polufinalu Portugaliju i Španiju svakako da zaslužuju finale” rekao je Drulović.

Oba tima do finala morala su poslije 120 minuta fudbala, s tim što su “Orlići” nakon toga pucali i penale. Drulović smatra da će finale svakako biti mnogo teža utakmica nego što je to bio susret sa Francuzima u grupnoj fazi takmičenja, kada je bilo neriješeno – 1:1.

“Naravno da je to bila potpuno drugačija utakmica, jer sam želio da sačuvam igrače eventualne suspenzije”, rekao je Drulović i dodao da se nada najboljem ukoliko se igrači i u finalnoj utakmici budu maksimalno zalagali.

Drulović je podvukao da će odlučiti nijanse.

“Ne bih da izdvojim ni jednog francuskog fudbalera, s obzirom da su svi fantastični. Biće opasni sa svih pozicija i moraćemo da vodimo računa o njima kao o grupi, a ne samo o 11 individualaca”, rekao je Drulović.

Selektor Francuske Fransis Smerecki izjavio je da izuzetno poštuje srpski tim kao “dobro organizovanu ekipu sa nekoliko visoko kvalitetnih pojedinaca”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender