14. 08. 2022.

Vulić: Nismo zaslužili demonstraciju sile

Željko Vulić, dan nakon što je izašao iz bolnice, za ATV kaže da još ne može da vjeruje šta ga je snašlo. Smatra da on i njegova porodica nisu zaslužili takvu demonstraciju sile kakvu su doživjeli.

Dokaz da je sve izmontirano je, tvrdi Vulić, njegovo tajno prebacivanje sa Klinike za neurohirurgiju na Psihijatrijsku kliniku u Banjaluci. O tome, kaže Vulić, ni porodica nije ništa znala.

Dani provedeni na Psihijatrijskoj klinici bili su mu, kaže, jako teški. Bio je smješten na dijelu klinike koji je zatvorenog tipa, strogo kontrolisan, sa rešetkama na prozoru.

Vulić tvrdi da je svrha njegovog odvođenja i privođenje njegove djece bilo omogućavanje radova oko njegove kuće. Sada je, priča Vulić, sve završeno.

Ali, od svoje borbe ne namjerava da odustane. Pokušava, kaže, da se snađe i napravi plan šta da radi dalje i kako da, nakon svega što su preživjeli, nastave normalan život.

Obezbjeđenje koje se i dalje nalazi oko njegove kuće, kaže Vulić, ostavlja utisak da su on i njegova porodica i dalje pod prismotrom, a mnogi, tvrdi Željko Vulić, zbog toga izbjegavaju da posjete njega i njegovu porodicu.

Željko Vulić nakon svega poručuje da se uvijek borio i da ni ovaj put neće popustiti.

Vulić je juče pušten iz Okružnog tužilaštva da se brani sa slobode. Predmet će, dalje ići u redovnu proceduru, a tužilac će odlučiti da li ima elemenata krivičnog djela.

/ATV/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender