17. 08. 2022.

Dočekani evropski prvaci

“Velika je čast što sam vas dočekao u ime naroda Srbije. Mnogo ste nas obradovali i hvala vam na tome. Ponosni smo na vas, pokazali ste kako se igra za Srbiju, ali i veliku ozbiljnost”, rekao je Dačić u obraćanju evropskim prvacima.

Ističući da je ovo najveći uspjeh srpskog fudbala, Dačić je rekao da se nada da će se i seniorska reprezentacija ugledati na “mlade `Orlove`”.

“Posebno mi se dopala pesma koju ste pevali na proslavi titule. Zaista nam niko ne može ništa i jači smo od sudbine, ako smo jedinstveni kao što ste u timu bili vi”, poručio je srpski premijer.

Kapiten omladinske selekcije Srbije Marko Pavlovski uručio je Dačiću dres sa potpisima svih 18 igrača koji su osvojili titulu šampiona Evrope.

OMladinci2

“Orliće” je sa šampionskog pohoda na Evropu po povratku kući dočekao slavljenički šampanjac, nezaobilazni srpski trubači i desetine prijatelja i rođaka.

Omladinci Srbije /igrači do 19 godina/, koje srpski mediji nepodjeljeno nazivaju novim herojima nacije, ostvarili su istorijski uspjeh osvojivši prvu titulu šampiona Evrope.

U finalnoj utakmici “Orlići” su pobijedili selekciju Francuske sa 1:0.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender