13. 08. 2022.

Beograd: Automobil propao kroz asfalt?!

Povrijeđenih nema, a kako javlja reporter “Blica” sa lica mjesta, cijela suvozačeva strane je potonula u kolovoz.

Razlog je najvjerovatnije vodovodna cijev koja je pukla, razvalila kolovoz i povukla automobil.

Ovaj incident se dogodio u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 378, a saobraćaj je potpuno obustavljen u oba pravca od Cvetkove pijace do Deskaševe ulice.

Reporter Blica saznaje da je u automobilu u trenutku propadanja bilo troje ljudi koji na sreću nisu povrijeđeni.

Očevici tvrde da je automobil u jednom trenutku bukvalno počeo da tone.

Vozač automobila kaže za “Blic” da se se drugarima vraćao sa bazena na Olimpu i da se kretao u pravcu grada kada je primjetio da mu sugrađani skreću pažnju da je suvozačeva strana počela da propada.

“Kretali smo se polako, jer smo bili u koloni. Video sam da mi prolaznici nešto dovikuju, a par sekund kasnije sam primetio da se na suvozačevoj strani pojavljuje voda. Izleteli smo napolje i videli automobil koji je propadao. Građani su pokušali da automobil izvuku iz rupe, ali nismo uspeli u tome”, kaže vozač automobila Slađan M.

U Gradskom saobraćajnom prevozu za agenciju Beta je rečeno da se normalizacija prevoza očekuje tek sutra, a u saobraćajnoj policiji kažu da sve zavisi od Beograd puta i Vodovoda i kanalizacije čije ekipe izvode radove.

U Beograd putu agenciji Beta večeras nisu željeli više da kažu o tom incidentu kada je auto propao kroz kolovoz u Bulevaru Kralja Aleksandra.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender