LŠ: Može li Partizan u plej-of?

U prvom meču, odigranom prije šest dana u Bugarskoj, Ludogorec je slavio sa 2:1.

U redovima ’crno-belih’ svjesni su da ih samo pobjeda vodi u plej-of, a trener Vuk Rašović istakao je da će njegovi izabranici pokušati da iskoriste prednost domaćeg terena.

“Vlada pozitivna atmosfera u ekipi, ali nijedna ekipa sa sigurnošću ne može da kaže da će proći dalje. Imamo aktivan rezultat i prednost domaćeg terena, pokušaćemo to da iskoristimo i da se plasiramo u baraž”, rekao je Rašović.

Rašović je rekao da su do sada navijači mnogo puta pomogli Partizanu i bili njegov 12. igrač, ali da se nada da energija navijača neće nadmašiti energiju na terenu.

U tim će se poslije suspenzije i igranja za omladinsku reprezentaciju vratiti Aleksandar Mitrović, koji je istakao da postoji mogućnost da meč sa Ludogorecom bude njegov posljednji u crno-belom dresu.

Na drugoj strani, trener Ludogoreca Stojčo Stojev rekao je da neće biti tragično ukoliko njegov tim ne sačuva prednost iz prvog meča.

Zanimljivo je da je šampion Srbije odlučio da pola prihoda od ulaznica za meč proslijedi košarkaškom klubu, koji je trenutno u blokadi zbog dugovanja na ime poreza.

Pobjednik tog dvomeča plasiraće se u plej-of za Ligu šampiona, a poraženi će i dalje imati šansu za jesen u Evropi, pošto će igrati u plej-ofu za Ligu Evrope.
Izvor. B92 | JT

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender