Keljmendi planirao atentat na Vučića!

Kako otkriva sagovornik, srpske službe bezbjednosti su još prije nekoliko meseci otkrile naoražunu grupu, i od tad traju operativna obrada i praćenje osoba koje su se pojavljivale u kući u selu Bosuta kraj Aranđelovca.

“Pre nekoliko meseci već je osujećen jedan napad na potpredsednika Vlade. Prema operativnim podacima sa terena, na kolonu automobila u njegovoj pratnji koja je trebalo da prođe kroz Šumadiju pripreman je klasičan prepad. Trasa puta je tada u poslednji čas promenjena, pripremana akcija je osujećena, ali je nastavljena potraga za osobama koje su se sumnjičile za planiranje napada. Akcija njihovog hapšenja je dugo pripremana i na kraju pažljivo izvedena, a sumnja se da je religijska pozadina njihovog boravka u šumadijskom selu bila samo paravan”, navodi obaviješteni izvor.

U selu Bosuta uhapšeni su vojni penzioneri T.P. i još četvorica ljudi, a policija je u kući pronašla “škorpione”, municiju, bombe i drugu opremu.

Kkao je BIA otkrila, najbliži saradnici narko-bosa, koji pokrivaju teritoriju Kosova, Novoga Pazara i Bosne, sastali su se u više navrata na raznim lokacijama i planirali ubistvo potpredsjednika srpske vlade.

“Direktan povod su bile informacije koje su kružile podzemljem o tome kako srpski državni organi, uz podršku SAD, pregovaraju sa Darkom Šarićem, koji je bio svedok saradnik u velikom procesu protiv balkanskog narko-bosa. Panika je naročito zavladala kada je počeo da se steže obruč oko Nasera Keljmendija, neposredno pred njegovo hapšenje na Kosovu”, kaže izvor.

On dodaje da je Vučić upozoren da mu narko-kartel radi o glavi, ali da lider SNS-a to nije ozbiljno shvatio. Tek kasnije, u medijima se oglasio njegov šef kabineta Aleksa Jokić priznavši da njegovom šefu prijeti ozbiljna opasnost.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender