22. 10. 2021.

Milijaš: Ovo su mi najteži trenuci u karijeri

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš proživljava najteže trenutke u karijeri! Poslije promašenog penala protiv Černomoreca nekadašnji reprezentativac Srbije postao je glavna meta navijača, pogotovo onih sa sjevera, koji su mu jasno i glasno poručili da je postao nepoželjan u timu! Istog trenutka kada je Bezotošnji odbranio njegov udarac sa bijele tačke iz Zvedinog kopa je zagrmjelo: “Milijaš napolje, Milijaš napolje”!

Trener Slaviša Stojanović “poslušao” je “savjet” Delija i na pauzi u poluvremenu kapitena ostavio u svlačionici…

“Nijednog trenutka nisam pomislio da treba da napustim igru. To je bila trenerova odluka. Nisam se uplašio, mislio sam da mogu da nastavim. Smatram da u prvom poluvremenu i nisam bio toliko loš. Međutim, sve je odlučio taj penal. Zbog ranijih golova zaslužio sam da pucam. I eto posle svih slavlja i golova došao je trenutak da promašim u najgorem trenutku”, priča vidno utučeni Milijaš dan poslije meča sa Černomorecom.

Zvezdinoj desetki ovo je tek drugi promašeni penal u karijeri, a prvi u dresu najvećeg srpskog kluba. Na njegovu nesreću, navijači to nisu mogli da mu oproste, pa se odmah nakon meča gradom pročulo da Milijaš sigurno napušta Marakanu.

“Pričaću sa ljudima iz uprave o svom statusu. Ako me u Zvezdi više ne žele gledaću da napustim klub. Međutim, do sada mi nije nagoveštena takva mogućnost. Trener je rekao da sam potreban ovom timu, tako da nisam razmišljao da napustim Zvezdu. Prošao je tek jedan dan, videćemo”.

Da mu je sve što se izdogađalu od prokletog 45. minuta pa do ulaska u tunel na poluvremenu užasno teško palo potpuno je jasno. Iza njega je neprospavana noć…

“Ovo mi je definitivno najteži period u karijeri. Sigurno sam jedan od najvećih krivaca što nismo prošli dalje, ali imao sam ogromnu želju. Najžalije mi je što je Zvezda ispala. Da sam mogu da vratim vreme sigurno bih drugačije šutirao, visoko ili poluvisoko. Drago mi je što sam osetio podršku saigrača već u svlačionici. Mada nismo mnogo ni pričali. Otišli smo odmah u karantin na spavanje”.

Etiketiran kao najveći krivac, Milijaš je želio da preskoči priču o svom sjajnom minulom radu i pomalo nekorektnom odnosu navijača prema njemu.

“Svako ima pravo da komentariše utakmicu onako kako misli da treba. Jesam dao Crvenoj zvezdi mnogo, ali od prošlosti se ne živi. Ovo je nova sezona. Očigledno nisam uradio nešto kako valja… Još jednom ponavljam, sve mi ovo jako teško pada”, zaključio je razgovor Nenad Milijaš. , prenosi Mozzart.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender