26. 01. 2022.

Vlada Srpske partner svim lokalnim zajednicama

“Zadovoljna sam odnosom Vlade Srpske prema lokalnim zajednicama. Ne postoji nikakav ignorantski odnos prema njima, jer je to apsolutno nemoguće”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je sinoć za banjalučku “Bel televiziju” rekla da je bilo određenih pritužbi dvojice načelnika opština upućene Vladi Srpske.

“Reagovala sam na takve optužbe zato što nisu u redu. Pojedini načelnici opština su zloupotrijebili neke situacije i oštricu usmjerili prema Vladi Srpske, umjesto da rade svoj posao na dobrobit građana”, istakla je Cvijanovićeva.

Ona je podsjetila da je Vlada Republike Srpske u posljednjih nekoliko godina u skoro svakoj opštini realizovala određene projekte iz razvojnog programa.

“Ne postoji nijedan važan infrastrukturni projekat u kojem nije učestvovala Vlada Srpske. Zar je ignorantski odnos ako gradite škole, vrtiće, ako se daje podrška privredi”, upitala je Cvijanovićeva.

Ona je navela da je politički neodgovorno da bilo koji funkcioner ne bude prisutan kada se otvara ili obilježava početak nekog važnog infrastrukturnog projekta.

“Ponosni smo jer je realizovan projekat `Čemerno`. Cijenili smo kolika je stvarna potreba povezivanja Hercegovine sa ostatkom Republike Srpske i svi treba da budemo u funkciji njenog razvoja”, istakla je Cvijanovićeva.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender