26. 09. 2021.
Ana Nikolić na dijeti: Sanjam burek, kroasane i slatkiše!

Anu Nikolić pretukla Ćazimova djevojka!

Pjevačica Ana Nikolić potukla se sa Mandom Popović (30), djevojkom albanskog biznismena Ćazima Osmanija, u hotelu “Maestral” u Pržnu, gdje se Ana odmarala, a zbog zadobijenih povreda estradna umjetnica završila je u Hitnoj pomoći, javlja Telegraf.rs!

Uzrok napada je, navodno, upravo Ćazim, a pjevačica je cijeli slučaj prijavila policiji.

Manda Popović je sa još jednom djevojkom pokušala da upadne u sobu Ane Nikolić i da se sa njom obračuna, jer ju je navodno vidjela u društvu njenog dečka, albanskog biznismena Ćazima (bivšeg dečka Nataše Bekvalac). Ana je u pokušaju da je izbaci iz sobe zaradila nekoliko ogrebotina i odvezena je u bolnicu da ih sanira, jer se baš tada spremala za povratak u Srbiju – rekao je izvor za Telegraf.

http://www.youtube.com/watch?v=NzemJYmm0rA

Ana Nikolić kaže da je tačno da su Manda i još jedna djevojka (najvjerovatnije njena sestra) pokušale da nasilno uđu u njenu sobu, a da je, kada je pokušala da ih izbaci, zadobila nekoliko ogrebotina.

“Manda i još jedna devojka pokušale su nasilno da uđu u moju sobu i tražile od mene da im kažem sa kojim se sve devojkama Ćazim viđao i koje su mu se udvarale. Ja im nisam dala da uđu u sobu i u tom gurkanju sam zadobila ogrebotinu, zbog čega sam propustila planirani let za Beograd. Odmah sam čitav slučaj prijavila policiji, a tužbu će dobiti i sam hotel jer nije dovoljno brinuo o mojoj bezbednosti i dopustio je da dve osobe nasilno uđu u moju sobu. Jako mi je žao što moje ime mora da se spominje sa takvim osobama” , rekla je Ana.

.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender