19. 08. 2022.

Poziv Banjalučanima da ugoste srpsku djecu sa Kosova i Metohije

“Želimo i ove godine da ugostimo srpsku djecu sa Kosova i Metohije, da nastavimo prošlogodišnju akciju koja je ostavila snažan utisak na srpsku djecu Kosmeta, njihove roditelje, ali i na njihove domaćine. Mnogi Banjalučani izrazili su želju da i ove godine ugoste djecu sa Kosova i Metohije”, rekao je predsjednik Odbora Milorad Arlov.

On je dodao da su njihov dolazak u Banjaluku, sa rukovodstvom sjevernog Kosmeta, dogovorili ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić i predstavnici Odbora za pomoć Srbima Kosmeta prilikom polaganja kamena temeljca u Kosovskoj Mitrovici za zgradu sa socijalnim stanovima i kulturnim centrom Republike Srpske, koju gradi Vlada Srpske.

Dolazak djece organizuju Odbor i Socijalistička partija, koja će obezbijediti prevoz djece sa Kosmeta u Banjaluku i nazad, u okviru obilježavanja 20 godina postojanja Socijalističke partije.

Porodice koje su zainteresovane da ugoste djecu sa Kosova i Metohije mogu se javiti na brojeve telefona 051-328-750 i 065-687-913, te posredstvom mejla fkvrbas.veterani @gmail.com.

.
/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender