23. 09. 2021.

Karadžić: Protiv mene su kriminalci

On je dodao da je to ‘dobro poznat scenario, kao i svake godine”, posebno apostrofirajući uticaj Nebojše Čovića.

“Ako je to stav kluba, neka ga dostave u pisanoj formi Izvršnom odboru, pa ćemo o njemu raspravljati. Zvezda nije imala uspeha na evropskoj sceni, pa ne znam da li je ovo pokušaj da se prikrije taj neuspeh. Čitav scenario je dobro poznat godinama unazad”.

Prvi čovjek srpskog fudbala je poručio da ga sa položaja ruše kriminalci i odbacio bilo kakvu odgovornost za sve ono što mu je prebačeno sa “Marakane”.

Ta moja opozicija su najobičniji kriminalci. To su nekakvi funkcioneri koji su uzimali kredite, a novac nikad nisu vraćali bankama. Tu pre svega mislim na Nebojšu Čovića i Dragana Simovića iz Spartaka. Oni su zalutali u fudbal. Za razliku od njih, ja nikome ništa ne dugujem. Kada je o Zvezdanu Terziću reč, zna se da je procesuiran i to dovoljno govori, rekao je Karadžić.

Dobio sam pouzdanu informaciju da su saopštenje Crvene zvezde pisali Nebojša Čović i portparol Nikolovski. Morali su da znaju da se saopštenje adresira na FSS i to sa potpisom predsednika kluba. To je još jedan pokazatelj koliko ništa ne znaju. Kada se vratim u Beograd reagovaću veoma oštro i saopštiti javnosti kakve su njihove namere, dodaje Karadžić.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender