19. 08. 2022.

Pola Neba – Nova pjesma grupe Vanja TheFrog

Pjesma  „Pola neba“  rezultat je zrelosti, ali i  snažne konekcije između članova benda, što ćete slušanjem i sami zaključiti. Atmosfera pjesme je duhu najljepših “CAFE’ DEL MAR” kompozicija.

Pjesma “Pola neba” još jedan je korak bliže nastanku prvog albuma ovog sastava, koji ne želi žuriti, smatrajući da je trik u kvalitetu.
Ova muzička priča napisana je vještim rukama domaćih snaga grada na Vrbasu, a po prvi put su svi članovi benda učestvovali u stvaranju muzike; Vanja Mišić – vokal, Sanja Čolić Zelić- klavijature, Đurica Štula – bas gitara, Dario Gajić – solo gitara, Damir Marjanović – kahun, a sve to pod producentskom palicom Ninoslava Dobrijevića.

Pjesma je nastala u prostorijama ICBL-a, gdje bend mjesecima nesmetano vježba, stvara, snima I piše nove stranice svoje muzičke priče. Do septembra mjeseca Frogovci vam preporučuju slušanje njihove nove pjesme “Pola neba” I gledanje making off videa putem YouTubea, koji je izvrsna uvertira za spot I promociju koji vas očekuju sredinom septembra mjeseca.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender