Srbac: Netačne informacije o partijskoj neposlušnosti

Marić, koji se verbalno i fizički sukobio sa Rakićem prije dva dana u jednom ugostiteljskom objektu u Srpcu, pozvao je vrh DNS-a i inspekcijske organe da provjere sve navode.

“Verbalni sukobi i konflikti su normalna pojava kako u politici, tako i u obavljanju poslova i to do one mjere kada ne prelaze granice elementarne pristojnosti i učtivosti, što je kod Ljube Rakića česta i nadasve svakodnevna pojava”, navodi Marić i optužuje Rakića za različite zloupoterebe političke funkcije koju obavlja i nedolično ponašanje.

Marić dodaje i da zbog svega što Rakić radi najveći dio članova Opštinskog odbora DNS-a Srbac želi promjene, te da je juče u pisanoj formi podnio zahtjev da istupi iz članstva stranke.

Policijskoj stanici Srbac prijavljeno je narušavanje javnog reda i mira nakon što su se predsjednik srbačkog DNS-a i odbornik te partije u Skupštini opštine Ljubo Rakić i direktor srbačkog “Vodovoda” Slaven Marić /DNS/ “sporječkali i porvali”.

Razmirice su kulminirale u ugostiteljskom objektu u Srpcu, a Rakić je rekao Srni da je bilo “nekih kontakata”, navodeći da je riječ o određenim unutarstranačkim razmiracama u vezi sa kadrovima.

“Direktor `Vodovoda` /Slaven Marić/ nije ispoštovao stranačku disciplinu vezanu za kadrovsku listu pri upošljavanju, što sam tražio od njega, kao i da ispoštuje to što stranka odluči. On se u momentu nije iskontrolisao i krenuo je na mene”, rekao je Rakić.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender