23. 01. 2022.

Konkurs za učešće u manifestaciji „Noć istraživača BiH 2013“

Noć istraživača BiH 2013, najzabavnija promocija nauke i razlog za malo drugačiji izlazak u petak 27.09.2013. godine, poziva sve zainteresovane institucije, firme, udruženja, organizacije i pojedince da se prijave za učešće u ovom jedinstvenom događaju i da konkurišu sa zanimljivim sadržajima koje bi predstavili mnogobrojnoj publici.

Virusi, komete, zombiji, ekološke katastrofe, genetski inženjering, strašni eksperimenti, neobične pojave, paranormalno, čudnovati organizmi,…Sve to predstavlja „horor u nauci“, ovogodišnju temu Noći istraživača, s kojom ćemo se, pod sloganom „Nauka je strava!“, upustiti u istraživanje svega onoga što čini nauku jezivom i strašnom, ali i dalje fascinantnom.

Sve zainteresovane institucije, organizacije, firme i pojedinci koji se bave naukom, istraživanjem i  inovacijama mogu da se prijave za učešće u Banjaluci ili Sarajevu na veb stranici manifestacije
http://nocistrazivaca.ba/, gdje možete saznati i sve informacije o kategorijama učesnika i uslovima učestvovanja za oba grada.

Konkurs je otvoren do 10. septembra 2013. godine, a najzanimljivije, najedukativnije i inovativne prezentacije biće predstavljene na manifestaciji Noć istraživača koja će se održati u petak, 27.09. u Banjaluci i Sarajevu od 17:00 do 23:00 časa.

Posebna napomena za srednjoškolce:
Srednjoškolci će se za učešće na srednjoškolskom takmičenje u naučno-istraživačkim projektima moći prijaviti početkom školske godine. Ostatak raspusta je odlična prilika za razmišljanje o dobrim idejama oko kojih će već prvu sedmicu škole moći okupiti tim i prijaviti se za Noć istraživača BiH 2013.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender