19. 08. 2022.

Promocija ”Srbskih novina”

“Srbske novine” štampane su u 500 primjeraka, a biće dijeljene sa početkom u 11.00 časova, dok će se moći uskoro preuzeti i u elektronskoj formi na internetu, navodi se u zajedničkom saopštenju Srbskog sabranja “Baštionik”, Udruženja građana “Jadovno 1941. i Srbskog narodnog pokreta “Izbor je naš”.

Danas će biti održana i promocija “Srbskih novina” u klubu Svetosavske omladinske zajednice u Banjaluci, sa početkom u 19.00 časova.

Na promociji će govoriti jerej Dragan Grujić, istoričar Goran Latinović i glavni urednik “Srbskih novina” Predrag Adamović.

“Srbsko sabranje `Baštionik`, Udruženje građana `Jadovno 1941.` i Srbski narodni pokret `Izbor je naš`, zajedno sa saradnicima koji su nesebično pomogli naš trud, poručuju da i danas ima onih koji su spremni ići putem iskrenog i strasnog ljubljenja svog duhovnog i nacionalnog bića i svoje otadžbine”, navodi se u saopštenju.

U tekstu se dodaje da su “Srbske novine” izraz želje ovih organizacija da daju svoj doprinos u očuvanje “srpske zemaljske otadžbine, duhovnih i kulturnih vrijednosti srpskog roda”.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender