16. 08. 2022.

4 načina da vas muškarac zavoli

Nije vam potreban ni magični štapić ni neka “popularna” čarolija. Zapravo, lakše je nego što mislite, bar sudeći prema priči savjetnika za veze. Evo šta oni kažu.

 

Ako želiš da te zavoli, prestani trčati za njim

Ono što trebaš uraditi jeste da dozovoliš muškarcu da “zasuče” rukave i zaradi tvoju naklonost i poštovanje. Muškarci vole da se staraju o ženama; kada mogu biti ženi na usluzi, oni se osjećaju vrijedno i muževno. Kada trčiš za muškarcem i kada samo ti održavaš vezu, muškarcu oduzimaš potrebu za odgovornošću i želju da te zadovolji. Većina muškaraca se ne osjeća prijatno kada žena obavlja sve poslove. Oni se ili ulijene oko produbljivanja veze, jer su nesigurni oko toga gdje tačno pripadaju u vezi, ili odu.

 

Kaži šta misliš i misli to što kažeš

Najbrži način da te on zavoli jeste da “zaradiš” njegovo poštovanje i divljenje. Potrebno je da uspostaviš granice i da ih se držiš. Nemoj razmišljati šta i kako trebaš reći i bojati se da će te on ostaviti zbog nečega što si rekla. Ukoliko želiš da provodite više vremena zajedno, da češće ili rjeđe imate odnose, da se češće čujete – jednostavno mu to reci. Uvijek je najbolje da budeš iskrena, otvorena i direktna. Kaži šta misliš i misli to što kažeš.

 

Prestani pričati i počni slušati

Obično imamo puno toga za reći i želimo da muškarcu ispričamo skoro pa sve svoje probleme. Međutim, i muškarcima je potrebno da pričaju. Takođe, često znamo propustiti njihove signale za razgovor, jer su oni suptilniji od naših. Muškarac nikada neće reći: “Možeš li me saslušati”? Ali, on očajnički želi da ga saslušaš kada nešto priča ili kada mu je potreban savjet. Potrebno je da prestaneš raditi to što radiš (telefoniraš, lakiraš nokte, peglaš) i da mu se posvetiš. Dakle, uvijek imaj na umu da i on želi da priča. Ukoliko mu to daš do znanja, on će te još više cijeniti i definitivno će te voljeti.

 

Ako želiš da te on zavoli, onda i ti moraš voljeti sebe

Što više voliš sebe to će te i on više voljeti. Malo je žena koje imaju visok nivo samopouzdanja i samopoštovanja (one nisu krive za to, već društvo u cjelini). Bez obzira kako ste izgubili samopoštovanje, potrebno je da ponovo zavolite tu privlačnu ženu koju vidite kada pogledate u ogledalo! Osjećaj samoprezira nije nimalo privlačan. Nizak nivo samoljublja ne utiče samo na to kako se osjećate već može i udaljiti muškarca od vas. Ako nemaš dobro mišljenje o sebi, da li onda možeš očekivati i da te neko drugi poštuje? Ukoliko stalno budete očekivali da vam on udijeli kompliment ili da vas hvali, on će veoma brzo početi da se osjeća kao da to mora raditi iz obaveze. Nakon nekog vremena, to mu više neće biti prijatno.

 

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender