19. 08. 2022.

Odigrano drugo kolo rukometnog turnira “Doboj 2013”

Susret ekipe “Dankerk” iz Francuske i “Vojvodine” iz Srbije završen je neriješenim rezultatom 29:29.

U drugom kolu slobodne su bile slovenačka “Pivovarna Laško – Celje” i reprenzetacija Bahreina.

Najbolji strijelac turnira je David Rašić iz “Bešiktaša” sa 13 postignutih golova, a slijedi Jakub Hrska iz “Tatran Prešova” sa 11 golova.

Nakon drugog kola na tabeli prve takmičarske grupe ekipa “Pivovarna Laško – Celje” je prva sa tri boda, na drugom i trećem mjestu su ekipe “Bahreina” i “Bešiktaša”, takođe, sa po tri boda, dok je “Borac” četvrti bez bodova.

Na tabeli druge takmičarske grupe prva je ekipa “Dankerk” sa četiri, druga “Tatran Prešov” sa tri boda, treća je “Vojvodina” sa jednim bodom, a četvrta “Sloga” koja nema bodova.

U trećem kolu, danas od 17.30 časova, sastaju se “Vojvodina” -“Tatran”, od 19.15 časova “Bahrein” – “Borac” i od 21.00 čas “Bešiktaš” – “Pivivarna – Celje”. Slobodni su “Dankerk” i “Sloga”.

Na turniru, koji se završava 24. avgusta, tradicionalno učestvuje osam ekipa podijeljenih u dvije takmičarske grupe koje prva četiri dana igraju po bod-sistemu, a petog dana igraju se finalni susreti.

Pokrovitelji turnira, koji je uvršten u takmičarski kalendar Evropske i Svjetske rukometne federacije, jesu Vlada Republike Srpske i grad Doboj.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender