19. 08. 2022.

Partizan i Voša na evro ispitima

Crno-beli dočekuju u Humskoj švajcarski Tun, a Vojvodina na ‘Karađorđu’ igra protiv moldavskog Šerifa. Oba meča počinju u 20.30h.

Treneri oba srpska predstavnika, Vuk Rašović i Marko Nikolić, vjeruju da će njihovi izabranici biti uspješni i pobjedama sačekati mirniji put na revanše.

Rašović je najavio totalnu ofanzivu protiv Tuna za pobjedu koja bi, kako je istakao, crno-belima mnogo značila na rezultatskom i psihološkom planu.

“Iako su Švajcarci iskusan tim koji zna da igra na rezultat, eventualna pobjeda bi nam mnogo pomogla da konačno krenemo sa dobrim partijama. Vjerujem da bi nam otvaranje meča na pravi način i brz gol znatno olakšali situaciju. Sigurno je da neće biti lako, medjutim, želimo da pokažemo da smo bolji i da se plasiramo u Ligu Evrope”, rekao je Rašović.

Trener Vojvodine Nikolić naglasio je da je dvomeč sa moldavskim Šerifom od najveće važnosti za novosadski klub.

“Ekipa će učiniti apsolutno sve da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope. Jedva čekamo početak i sa puno motiva ćemo istrčati na teren stadiona ‘Karadjordje’, kao i za sedam dana na revanšu u Tiraspolju. Svi u klubu moraju dati maksimum kako ne bi propustili priliku koja se rijetko ukazuje”, poručio je Nikolić.
Izvor. B92

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender