26. 09. 2022.

Potrebna nam je nova disciplina i radna etika

Vučić je, na početku sjednice Glavnog odbora SNS poručio da će, kao i do sada, moto te stranke biti modernizacija Srbije, od koje se, uprkos brojnim pritiscima, pokušajima da se taj proces zaustavi i mogućnosti pada rejtinga naprednjaka, ne smije odustati.

“Neću da iko među vama ima iluzije, čeka nas teška jesen i proleće i još dve godine da pokrenemo Srbiju u pravom smeru, jer mi smo država u remontu”, kazao je Vučić, ističući da o podršci koju takva politika uživa kod građana svjedoči to što dobija snažnije aplauze na stadionu od običnih građana nego na sjednicama GO SNS.

Prema njegovim rečima, Srbiji više nije dovoljna samo promjena svjesti, već je neophodna i promjena ponašanja.

“To su stvari koje ćemo verovatno u dramatičnim uslovima morati da menjamo. Kada govorimo o reformama i modernizaciji – moramo da donesemo boljitak Srbiji, ono što svi naši prethodnici nisu uspelu u proteklih 30 godina”, kazao je Vučić.

On je najavio reformu penzionog sistema, kako bi penzioneri živjeli bolje, kao i reformu javne uprave i javnih preduzeća.

“Zadovoljan sam što smo jednu malu stvar uspeli da napravimo. Do juče je bio ponos u Srbiji ako prevarite državu, a danas je sramota ako ne plaćete porez. Svi građani moraju da plaćaju porez jer to je jednakost ljudi i preduzeća pred zakonom bez obzira koliko je ko kome blizak”, poručio je Vučić.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender