SDS priprema svečani doček Momčila Krajišnika na Palama

Krajišnik se na slobodu vraća uz svečani doček koji organizuje Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Pale, a u skladu s odlukom najvišeg rukovodstva te stranke. Doček će biti organizovan 30. augusta u 17 sati na Promenadi na Palama. Već danas su Pale, u kojima živi Krajišnikova porodica, izlijepljene bilbordima kojima se građani pozivaju da dočekaju Krajišnika uz poruku: ”Dobrodošao”. Inače, Krajišnik bi, kako je navedeno i u odluci o njegovom puštanju na slobodu, trebalo u buduće da radi na benzinskoj pumpi čiji su vlasnici članovi njegove porodice, tačnije njegova đeca.

Prema riječima načelnika Pala Miodraga Kovačevića na dočeku će Krajišnika prvi pozdraviti predsjednik SDS-a Mladen Bosić, a očekuje se dolazak i velikog broja građana iz Hercegovine, koji Krajišnika, kazao je ratni načelnik Trebinja Božidar Vučućević, smatraju “velikim sinom srpskog naroda”.

Porodica Krajišnika potvrdila je da je Vlada RS ponudila svoj avion kojim bi Krajišnik iz Londona doputovao u BiH, ali je „zbog tehničkih problema odlučeno da on doputuje redovnim letom“.

Za transport od Beograda do Pala, Vlada RS ustupit će svoj službeni helikopter.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender