20. 10. 2021.

4 frizure koje pomlađuju i do 10 godina

Pletenica
Umjesto klasične pletenice ili riblje kosti koje smo nosili kao djevojčice isprobajte ležernu varijantu na stranu koja je trenutno pravi hit. Pletenica ovog tipa vašoj će kosi dati volumen i mladenački izgled kao što je onaj kakav njeguje Amande Seyfried.
Šiške
Šiške su još uvijek u trendu te su idealan način skrivanja bora na čelu, ali izbjegavajte one rijetke, stepenasto rezane jer ćete s takvom frizurom izgledati starije.

Ako, ako još ne spadate u kategoriju žena koje skrivaju bore poput Emme Stone radije odaberite jednostavnu mladenačku frizuru s dužim šiškama na stranu. Takva frizura djeluje vrlo romantično i ležerno te će istaknuti lice i osvježiti izgled.

Ravna kosa
Ravna kosa može izgledati beživotno i bezlično te vašem licu dodati godine. Imate li dugu kosu poigrajte se s kovrčama kao što je učinila i Nicole Kidman. To će vašoj kosi vratiti volumen i vitalnost.
Zalizana punđa
Iako je punđa vrlo elegantna frizura koja uz večernju haljinu idealno pristaje, punđa naglašenog profila takođe može dodati godine. I Kim Kardashian koja voli eksperimentisati s frizurama je shvatila kako raspuštena, stepenasto ošišana frizura takođe može izgledati elegantno, ali i mladenački. Topli smeđi tonovi također su preporuka želite li pomladiti svoj izgled.

p002

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender