15. 08. 2022.

Zvezda predstavlja Petkovića

Na taj način trebalo bi da bude završena jedna od najinteresantnijih transfer saga koje smo vidjeli u posljednje vrijeme u Srbiji.

Dogovor oko dolaska Petkovića na „Marakanu“ definitivno je postignut u srijedu uveče, čime je stečen i poslednji uslov da taj igrač obuče dres Zvezde zbog kojeg je odbio već praktično dogovoren prelazak u Partizan.

Petkovićeva promocija biće upriličena u 16 časova na stadionu u Ljutice Bogdana, što znači da je on misteriozni igrač za čije predstavljanje su iz redova ’crveno-belih’ poslali poziv medijima u srijedu uveče.

Za sada nije poznato na koliko godina će mladi reprezentativac potpisati ugovor sa ’crveno-belima’, kao ni visina obeštećenja i eventualni procenat od dalje prodaje.

Prema našim saznanjima, dogovor koji su Petković i OFK Beograd imali sa Partizanom, a koji je prekršen, zbog čega su ’crno-beli’ najavili da će se konsultovati sa advokatima, ne bi trebalo da utiče na transfer. Advokati Zvezde pročešljali su sve papire i ustanovili da nema nikakvih prepreka za realizaciju prelaska kapitena ’romantičara’ na „Makakanu“.

Iako je najavljeno prethodnih dana da će na „Marakani“ biti obavljena još samo jedna promocija, prema našim nezvaničnim saznanjima, Petković nije posljednji, posebno ako iz kluba odu Abiola Dauda, Filip Mladenović i Omega Roberts, koji je od srijede uveče na transfer listi.
Izvor. B92

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender