Rekonstruisana Vlada Srbije ima cilj da stvara zdrav, a ne “bolestan sistem”

“Mislim da je vreme da uradimo neku vrstu obrta, preokreta a za to je potrebno mnogo strpljenja, truda i mnogo udaraca da se preživi”, naglasio je Vućić obraćajući se poslanicima, na sjednici Parlamenta na kojoj se biraju novi ministri u Vladi Srbije.

On je rekao da je i kandidatima za ministre u Vladi Srbije predočio da ih čeka težak posao, iako su spremni da rizikuju i da pokušaju nešto da promijene.

“Lično sam im rekao da su stvari mnogo teže nego što izgledaju, da će naići na otpor veći nego što očekuju”, rekao je Vučić i dodao da je važno da imaju petlju, hrabrost i želju da zemlju pomjere naprijed.

Vučić je naglasio da svi ciljevi neće moći da se ostvare brzo, ali ako bude ostvareno i 70 odsto planiranog “zemlja mora napredovati”.

On je naveo rezultate istraživanja po kome 24 odsto ljudi u Srbiji misli da ne postoji nijedna Vlada koja bi mogla nešto da uradi za zemlju.

“Četvrtina Srbije misli da smo svi apsolutno nesposobni. Naš cilj je da tu svest promenimo. Prvo kod sebe. I da počnemo da menjamo ponašanje i da možemo da razgovaramo o rezultatima”, zaključio je Vučić.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender