24. 10. 2021.

SKANDALOZNO: Da li su opljačkana djeca sa Kosova koja su boravila u Banjaluci?

“Postovani posto vidim da sve objavljujete!Ja sam sa Kosova i molila bih vas da obavestite vase nadlezne koi su primili decu sa Kosova,da su ih nasa gospoda vec opljackala.Za svako dete je uplaceno po 500m,a otislo je dosta dece koi su brat i sestra ili dve sestre,kao sto je licno kod nas slucaj, a oni su im odmah u autobusu rekli da nemogu da dobiju oboje nego samo jedno,koji profit njima da ostane i to od jadne dece…Molim vas da ostanem anonimna.Veliko hvala vama a i Banjaluci na gostoprimstvu dece!!!”

javljanje u inbox

Identitet autora je poznat redakciji.

Podsjećamo, srpska djeca sa Kosova i Metohije, njih stotinu, doputovala su 26. avgusta u Banjaluku na pet dana, a smještaj im je pružilo 80 porodica u gradu i okolini, u organizaciji Odbora za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije na čijem je čelu Milorad Arlov, dok je Socijalistička partija obezbijedila prevoz djece sa Kosova u Banjaluku. Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je 29.08. u Banjaluci srpsku djecu sa Kosova i Metohije,i donirao im po 500 KM.

Da li je na pomolu afera oko boravka djece, ko je i da li je imao korist od toga, da li je ovo javljanje zaista istinito, ko je od djece uzeo novac, pitanja su na koja očekujemo odgovore u narednim danima. Ovim putem pozivamo i ostale porodice djece koja su bila smještena u našem gradu da se oglase na bilo koji način i da iznesu svoja iskustva.

Autor: Boško Dević

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender