Uskoro predstavljanje antikorupcionog tima

“Naša želja je da pokažemo da su bitni dokazi, a ne ime koje optužujemo, jer sada je mnogo bitnije ime, ali ono može da se nagradi novim funkcijama, a ne da se procesuira”, rekao je Stevandić na konferenciji za novinare.

Stevandić je novinarima dostavio dokumente u vezi sa spornim zemljištem kod “Medicinske elektronike” na kojem se gradi stambeno-poslovni kompleks preduzeća “Grand trejd”, koji će biti dostavljeni i MUP-u i nadležnom tužilaštvu.

“Nismo čuli izjašnjenje tužilaštva u posljednjih 20 dana, a ni demanti preduzeća koje smo prozvali da je falsifikovalo dokumentaciju”, rekao je Stevandić.

On je najavio da SDS neće dozvoliti da se istrage u vezi sa Fondom zdravstvenog osiguranja, Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, te banjalučkim Kliničkim centrom završe na, kako je rekao, putu “do bivšeg direktora Fonda i bivšeg ministra”.

Komentarišući najavu bojkota nastave roditelja djece bošnjačke nacionalnosti u kotorvaroškoj Osnovnoj školi “Sveti Sava” u slučaju neuvođenja bošnjačke grupe predmeta, Stevandić je rekao da to shvata kao način da ti roditelji započnu dijalog.

“Moram da primijetim da su taj dijalog počeli tri dana pred početak školske godine, što mu daje negativnu konotaciju. Mislim da se to treba riješiti dijalogom i da se trebalo činiti mnogo prije početka školske godine”, smatra Stevandić.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender