Udžbenici i školski materijal učenicima petog razreda u banjalučkoj školi “Georgi Stojkov Rakovski”

Stručni saradnik Agencije Ljiljana Bošković izrazila je zahvalnost učenicima, nastavnicima i školi za uspješnu saradnju u okviru testne faze novoizgrađenog softvera za prikupljanje i distribuciju podataka o vanjskom vrednovanju učeničkih rezultata.

“Ovi pokloni su mali znak pažnje za tako dobru saradnju i organizaciju testiranja u ovoj školi”, istakla je Boškovićeva.

Direktor OŠ “Georgi Stojkov Rakovski” Dušan Mišljenović rekao je novinarima da je ova škola u prošloj školskoj godini podržala Agenciju, koja radi standarde.

“Testirali smo učenike četvrtog razreda i za nagradu ti učenici su dobili udžbenike za ovu školsku godinu”, pojasnio je Mišljenović.

Mišljenović je izrazio zahvalnost Agenciji za poklon i njemačkoj agenciji GIZ koja podržava poslove Agencije za predškolsko i osnovno obrazovanje BiH.

Govoreći o početku nove školske godine u ovoj školi, Mišljenović je rekao da je nastava počela redovno za 768 učenika, raspoređenih u 32 odjeljenja.

Mišljenović je naveo da je u novoj školskoj godini upisano 106 prvačića, što je za 15 učenika više u odnosu na prošlu godinu.

On je rekao da ova škola raspolaže optimalnim prostorom i da radi u dvije smjene.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender