26. 09. 2021.

Udžbenici i školski pribor za djecu iz porodica sa četvoro i više djece

Gavranović je rekao da je Administrativna služba grada izdvojila sredstva za nabavku knjiga i školskog pribora za 83 osnovca uzrasta od trećeg do devetog razreda iz 22 porodice koje su članovi Udruženja porodica sa četvoro i više djece.

“Grad Banjaluka nastoji da što više projekata i sredstava posveti višečlanim porodicama koje su u ovakvim životnim okolnostima, sigurno, najugroženije. Sredstva koja smo izdvojili za današnju akciju jesu skromna, ali to su naše realne mogućnosti“, rekao je Gavranović novinarima.

Predsjednik Udruženja porodica sa četvoro i više djece Jovan Radovanović zahvalio je gradu Banjaluka za ovaj vrijedan poklon.

On je naglasio da Udruženje ima odličnu saradnju sa banjalučkom gradskom administracijom, a dokaz za to je i današnja donacija koja će mnogo značiti višečlanim porodicama.

Jedna od članica Udruženja je i Vesna Fedešin koja ima petoro djece, od kojih troje pohađa osnovnu školu. “U današnje vrijeme svaka pomoć porodicama sa četvoro i više djece je dobrodošla. Kompleti knjiga za osnovce su vrijedan poklon”, rekla je ona i zahvalila svima koji su na ovaj način pomogli članovima Udruženja.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender