Severina tužila Milana

Severina Vučković tužila je bivšeg partnera Milana Popovića, koji kaže da je upoznat sa tim, ali da ne zna tačan sadržaj tužbe.

“Upoznat sam sa tim da me je Severina tužila, a sudeći prema izjavi njene advokatice Jadranke Sloković, Severina insistira da se naš sin da njoj na odgoj i čuvanje. Ja i dalje ostajem pri svom dubokom uvjerenju da naš sin Aleksandar treba da odrasta uz oba roditelja ravnopravno, a to je jedino moguće ako mi kao roditelji imamo jednaka roditeljska prava”. kazao je Severinin bivši.

Severina je Milana tužila Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu i traži da se dijete povjeri na odgoj i čuvanje majci, ali i da ona ima nadzor i kontrolu nad svim kontaktima na koje otac ima pravo, zbog dobrobiti djeteta. Severinina strana nije se izjasnila o svojim potezima, a Milan je za tužbu saznao preko svog advokatskog tima sastavljenog od troje zagrebačkih i jednog beogradskog advokata, ali nije u potpunosti upoznat sa sadržajem tužbe.

Poznato je da je par sudu već podnio zahtjeve u kojima Severina traži da dijete živi sa njom, da sud odluči o kontaktima djeteta i oca, te traži alimentaciju za dijete. S druge strane, Milan traži zajedničko starateljstvo, jer želi da ravnopravno sudjeluje u vaspitanju svog sedamnaestomjesečnog sina. On već plaća alimentaciju od 10.000 evra.

/Svet plus/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender