Smjena ministra Stanića?

U poslijepodnevnim časovima, kako nezvanično saznaje ATV, donesena je odluka da Stanić napusti fotelju ministra. Najvjerovatnije će mu biti ponuđeno da podnese ostavku iako konkretna odluka nije donesena.

Nezvanično, inicijativa je stigla od predsjednika partije Milorada Dodika, koju nisu zdušno podržali ni premijerka Željka Cvijanović ni ostali članovi užeg rukovodstva.

Milorad Dodik navodno je Staniću zamjerio ponašanje prije svega u priči o problemima bubrežnih bolesnika, koju je navodno mogao da riješi dan ranije, prije štrajka. Zamjeren mu je i odnos sa pojedinim ljudima.

Slobodan Stanić na informacije ATV-a nije imao komentar. Komentari su posljednjih dana pozitivni kada je u pitanju rad Slobodana Stanića, kojeg je u Vladu predložio upravo Dodik. Dugo se spekuliše da Stanićevi potezi smetaju njegovom prethodniku.

Kako saznajemo, za eventualnu zamjenu Stanića već postoji personalno rješenje. Nezvanično, rukovodstvo Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina predložiće Sinišu Maksimovića, direktora bijeljinske bolnice za novog ministra. Maksimović je kao ministar i pominjan prije dolaska Slobodana Stanića u ministarsku fotelju.

Izvor: ATV

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender