Srbija deklasirala BiH

Osim u prvih nekoliko minuta, “orlovi” su dominirali, imali i +25, ali su u finišu popustili i omogućili rivalu da svede razliku na 10 poena.

Hrvatska reprezentacija pobjedom je otvorila drugi dan takmičenja na 38. Eurobasketu. Hrvati su jednim poenom razlike pobijedili Gruziju i ostao. U B grupi Letonci su zahvaljujući Janičenoksu dobili Crnu Goru 73:72. Uveče igraju jučerašnji gubitnici Litvanija i Makedonija.

Drugi ex-YU tim u prvom terminu Hrvatska već je u situaciji da ne smije da izgubi meč, rival im je Gruzija, Igora Kokoškova.

Tuča navijača uoči utakmice

Uoči utakmice šampionata Evrope u košarci između Srbije i Bosne i Hercegovine u centru Jesenica došlo je do tuče navijača dvije reprezentacije, prenose mediji.

Prema izvještajima sa lica mjesta do incidenta je došlo u trenutku kada su navijači išli prema dvorani, u obračunu su koristili kamenice, pirotehnička sredstva, a ima i povrijeđenih.

Na sreću, sve se odigralo u samoj blizini policijske stanice, slovenački specijalci brzo su intervenisali i razdvojili suprotstavljene strane.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender