Poraz Borca u Skoplju

“Borac – M:tel” u prvom kolu domaćin “Lovćenu”

Trener Bojan Crnomarković rekao je da je ekipa “Lovćena” prvak Crne Gore i da u Banjaluku sigurno dolazi sa najvećim ambicijama, te da

vjeruje da će se igrači “Borca” banjalučkoj publici predstaviti u najboljem svjetlu.

“Neće nam biti lako, ali sam optimista i vjerujem u te mlade momke”, istakao je Crnomarković i dodao da je jedini igrač sa iskustvom u ekipi Srđan Trivundža.

Kapiten Trivundža kaže da su mladi igrači ozbiljno shvatili dolazak u klub i poručuje da će na predstojećoj utakmici pružiti maksimum.

Predsjednik Upravnog odbora Rukometnog kluba Željko Vasilić nada se da će izmoći da klub normalno funkcioniše u ovoj sezoni “Gasprom lige”.

“Nadam se da će u budućnosti biti mnogo bolje nego što je trenutno sad”, rekao je Vasilić na konferenciji za novinare povodom početka treće “SEHA – Gasprom lige”.

On je napomenuo da “Borac”, čiji je račun blokiran, ima ogromnih problema, da od grada i sponzora očekuju pomoć, te ističe kako je formirana komisija koja bi trebalo da utvrdi pravo finansijsko stanje.

Sportski direktor Rukometnog kluba Nebojša Golić poručio je da će novo rukovodstvo učiniti sve da klub bude spašen.

On je rekao da su igrači najvažniji dio Rukometnog kluba “Borac”, istakavši da je ovaj klub brend i da takav treba da ostane.

Utakmica ekipa “Borac-M:tel-a” i “Lovćena” biće odigrana sutra u Sportskoj dvorani “Borik” u 18.00 časova.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender