23. 09. 2021.

“Grand trejd” ispoštovao zakonske procedure

Golićeva tvrdi da poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nenad Stevandić iznosi neistine kada je riječ o izdavanju građevinskih dozvola preduzeću “Grand trejd”.

“Stevandić je grubo oklevetao Ministarstvo na čijem sam čelu. Odgovorno tvrdim, a i javnost to dobro zna, da je ovo ministarstvo svim investitorima, bez obzira na to o kome je riječ, izdavalo dozvole isključivo po proceduri koja je predviđena zakonom. Tako je bilo do sada i tako će biti ubuduće”, rekla je Golićeva za “Glas Srpske”.

Pojašnjavajući procedure za dodjelu građevinske dozvole preduzeću “Grand trejd”, ona je istakla da je investitor dostavio sva potrebna dokumenta i uplatio sve naknade i takse obračunate po zakonu i da je tek onda dobio građevinsku dozvolu.

“Ako investitor dostavi validne ZK uloške iz Republičke uprave za imovinsko-pravne poslove i ostalu dokumentaciju, mi smo dužni da izdamo građevinsku dozvolu”, rekla je Golićeva.

Ona je naglasila da je u slučaju preduzeća “Grand trejd” sve urađeno po proceduri i u skladu sa Regulacionim planom, te da su to potvrdili i nadležni sudovi kojima se žalila porodica Vulić.

Izvor: Glas Srpske

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender