Dodikova politika kao izlog pun praznih šarenih kutija

“I to tako traje 12 godina”, rekao je Tadić komentarišući Dodikove optužbe da opozicija ne govori istinu kada upozorava na loše ekonomske pokazatelje u RS.

Tadić je na pres-konferenciji u Banjaluci rekao da je “normalno” da se Dodik ne može braniti istinom, već samo napadima, za koje ne postoje argumenti, jer je, kako je naveo, RS u “katastrofi, a ne u krizi”.

“Dodiku je bolje da počne da se izvinjava umjesto da napada. Jer, ako počne da se izvinjava u narednih godinu dana moguće je da će, nakon promjena 2014. godine, narod imati bar malo milosti za njega, kada se sigurno više ne bude bavio politikom”, ustvrdio je Tadić.

Odgovarajući na Dodikove najave da će SNSD u parlamentu BiH pokrenuti inicijativu za smjenu ministra spolnje trgovine i ekonomskih odnosa BiH iz SDS-a Mirka Šarovića, Tadić je podsjetio na Šarovićev stav da ne očekuje da će ta inicijativa dobiti podršku, ali, kaže, šta god da se desi oni su pokazali da RS može “jednim glasom” da djeluju u Sarajevu.

Dodao je i da SNSD nema argumente za smjenu Šarovića, te vjeruje da će pobijediti razum i da neće biti podrške SNSD-u, s kojim, naveo je, ni SDS nije s radošću potpisao sporazum o zajedničkom djelovanju na nivou BiH.

Ako taj sporazum “pukne”, kako je naveo, biće odgovoran Dodik i on će odgovarati građanima.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender