23. 09. 2021.

“Nataša se hrabro drži”

“Nataša nije u životnoj opasnosti. Narednih nekoliko dana bi trebalo da se odmara u bolnici, a potom bi mogla da bude prebačena na liječenje u Srbiju, ali odluku o tome gdje će se liječiti donijeće njena porodica. Nataša se hrabro držala“, rekla je Cvijanovićeva, a prenose “Večernje novosti“.

Potpredsjednica Košarkaškog saveza Srbije Ana Joković jedna je od brojnih koji su uz Kovačevićevu u najtežim trenucima njenog života.

“Nataša je svjesna. Zna tačno šta je zadesilo i o svemu priča takoreći normalno. Sigurno da je pod jakim sedativima i da je u velikom šoku. Svega se sjeća, i momenta nesreće i povrede, i kako su je izvlačili iz autobusa Ivanovićeva i ostali. Šta da kažem, duša me boli“, kazala je Ana Joković za “Novosti“.

Kovačevićeva je rođena 1994. godine, prošla je sve mlađe reprezentativne selekcije, nedavno je učestvovala na Evropskom prvenstvu mladih u Turskoj, kao i SP za juniorke u Litvaniji. Prije Đera, igrala je za Partizan, Voždovac i Crvenu zvezdu.

Potpredsjednica Saveza je u nedjelju u bolnici svo vrijeme bila uz Natašinog oca.

“Prenijela sam Natašinom tati da će KSS da učini sve što je moguće vezano za njen oporavak. Lječiće se o trošku Saveza u inostranstvu, gdje god bude trebalo, imaće najbolje ljekare. Teško mi je što moram da kažem, i najmoderniju protezu“.

Milica Ivanović, druga srpska igračica koja je povrijeđena u nesreći, samo je ugruvana i već je puštena kući.

Autobus njihovog kluba Đera skrenuo je u subotu s puta, a u toj nesreći su poginuli trener i tim menadžer kluba, dok je Nataši Kovačević amputirana noga.

Osumnjičeni za nesreću, 62-godišnji vozač ‘lade’ koji je uletio klupskom autobusu na put, uhapšen je u bolnici. Ali slaba je to utjeha.
Izvor. B92, Večernje novosti

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender