Opozicija grubo počela sa predizbornom kampanjom

“Nažalost, neke opozicione partije fokusirale su se na kampanju koja će trajati godinu dana i pri tome fokus stavile na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, sa mnogo laži, grubih i bezobzirnih riječi i, naravno, na SNSD kao nosioca sadašnje vlasti”, rekao je Radojičić novinarima u Istočnom Sarajevu.

Radojičić je ocijenio da će predizborna kampanja, ukoliko bude trajala 13 mjeseci, očigledno biti duga, prljava i agresivna, te da će to za građane biti izuzetno loše.

“Bojim se da, prije svega, građani neće imati koristi od toga. Potrošiti 13 mjeseci na predizbornu kampanju luksuz je koji nikome ovdje ne treba”, poručio je visoki funkcioner SNSD-a.

Radojičić je potvrdio da će danas biti održan i sastanak opštinskog odbora SNSD-a, na kojem će biti riječi o tekućim stranačkim pitanjima, unutrašnjoj organizaciji i pripremama za izbore.

“Održavamo redovne sastanke opštinskih odbora. Nakon lokalnih izbora, u SNSD-u su provedene rekonstrukcije većine opštinskih odbora, negdje su birana nova rukovodstva, a negdje potvrđena stara”, rekao je Radojičić.

On je dodao da bi taj proces do kraja oktobra trebao da bude završen na prostoru cijele Republike Srpske i da SNSD ima postavljenu unutrašnju strukutru koja će da nosi naredni izborni proces.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender