Srbija ubjedljiva protiv Velsa

Srbija je ponovo bila ubjedljiva protiv Velsa, u meču koji je po svemu ličio na prijateljski. Dva tima, bez ikakvih šansi da se plasiraju na Mundijal i pogođeni povredama i suspenzijama igrača, igrali su u dosta izmjenjenim sastavima. Golove su postigli Đorđević, Marković i Kolarov, čiji pogodak je bio posebno lijep.

U duelu bez rezultatskog značaja, ekipa Siniše Mihajlovića još jednom je pokazala da je mnogo kvalitetnija od Velšana koje je u Novom Sadu dobila sa 6:1.

Srbija je u Kardifu igrala i postizala golove u laganom ritmu, a meč je obilježio evrogol Aleksandra Kolarova u 39. minutu.

Osim defanzivca Sitija strijelci su još bili Filip Đorđević u 8. i Lazar Marković u 59. minutu. Srbija poslije devet odigranih mečeva zauzima treće mjesto u B grupi sa 11 bodova, a zanimljivo je da je devet od 13 golova u ovim kvalifikacijama dala Velsu.

Prvu izmjenu Siniša Mihajlović je izvršio u 67. minutu – umjesto Radovanovića zaigrao je Luka Milivojević. Rezultat na semaforu i činjenica da ovaj duel nije imao rezultatski značaj učinili su da u poslednjih 25 minuta tempo potpuno padne. Sve se svodilo na individualne poteze na obje strane, pa je Srbija do kraja lako sačuvala ubjedljivih 3:0.

Posljednjih 40-ak sekundi na utakmici umjesto Fejse odigrao je Radosav Petrović.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h2aL_BDKwpE#t=11

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender