28. 09. 2021.

Đoković: Živimo za ovaj susret

“Stigao sam juče i, iako sam umoran, osjećam se zdravim i motivisanim da igram za svoju zemlju. Ovo mi nije prvi put da imam samo dva dana za pripreme za meč. Isto se desilo i 2010. godine, kada smo osvojili trofej Dejvis kupa, kao i 2011. Te godine,međutim, bio sam povrijeđen i to me je spriječilo da ostvarim uspjeh”, rekao je Đoković na konferenciji za novinare.

Prvi reket Srbije naglasio je da Kanada svakako nije za potcjenjivanje, ali da je velika prednost činjenica da se igra u Beogradskoj areni.

“Kanada nije za potcjenjivanje. Ipak, mislim da ćemo uspjeti da uđemo u finale zahvaljujući podršci sjajne beogradske publike”, naveo je Đoković.

On je napomenuo da je Dejvis kup jedinstveno takmičenje koje igračima individualno donosi veliki podstrek u karijeri.

“Svi znamo koliko je Dejvis kup jedinstveno takmičenje i izvor inspiracije svih igrača da grade svoje individualne karijere, što smo na kraju i doživjeli 2010. osvojivši trofej”, rekao je Novak.

Đoković je poručio da je važno da se “Arena” napuni do posljednjeg mesta i da se ponove lijepi trenuci od prije tri godine.

“Živimo za ovaj susret”, zaključio je Đoković.

Najbolji srpski teniser u petak će u prvom meču polufinala Dejvis kupa igrati protiv Vaseka Pospišila. Prema žrebu, Đokovića u nedjelju očekuje i duel sa najboljim kanadskim teniserom Milošem Raonićem.
Izvor. B92, Tanjug | ĐN

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender