02. 08. 2021.

Napadi opozicije pucnji iz pojedinačnog oružja

“To je više kritike, nego predlaganja rješenja, više psovanja nego pokazivanje alternative”, ocijenila je Majkićeva, navodeći da bi opozicija zbog prerano započetih napada mogla da se iscrpi ili da uvede Srpsku u beskrupuloznu izbornu kampanju.

Naglasivši da je velika stvar kad jedna stranka dva mandata vodi Srpsku, kao što je to slučaj sa SNSD-om, Majkićeva je kao jedan od značajnih rezultata aktuelne vlasti navela snažne republičke institucije i dobru poziciju Republike Srpske kada su u pitanju sadašnjost i njen opstanak.

“SNSD ima jasan stav koji nikome ne dozvoljava da pravi planove bez predstavnika Republike Srpske. Mislim da je to velika tekovina koja je tekovina SNSD-a”, istakla je Majkićeva, koja je i poslanik ove stranke u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Govoreći o optužbama opozicije da je SNSD odgovoran za lošu ekonomsku situaciju u Srpskoj, ona je podsjetila da je loše ekonomsko stanje i izvan Srpske.

“Kad bi stanje bilo loše samo u Republici Srpskoj, onda bi to bila isključiva krivica i odgovornost onog ko je na vlasti. Ali, kako je to problem u svim zemljama, onda to ne može biti krivica samo jednih i degutantno je pričati tako nešto”, naglasila je Majkićeva, napomenuvši da je dovoljno sjetiti se kako je u Srpskoj bilo prije nego što je na vlast došao SNSD.

Prema njenoj ocjeni, opozicija u Republici Srpskoj je rano započela predizbornu kampanju. “Očito da napadima na SNSD pokušavaju da obezbijede svojoj strani bolji izborni rezultat”, rekla je ona.

Ističući da bi svi trebalo da shvate da do opštih izbora ima još dosta vremena, Majkićeva je ocijenila da su ovakvi napadi mučni za građane Republike Srpske.

“Oni koji su ranije najviše pljuvali u predizbornim kampanjama ostvarivali su najlošije izborne rezultate”, konstatovala je Majkićeva.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender