”Svi na bicikle”

”Polazak je sa trga Krajine u 10 časova odakle se ide do Autodroma Zalužani, trasa je duga oko 9 kilometara plus jedan krug u Zalužanima”, rekao je Kuvalja.

On je pozivao sve građane, ne samo Banjaluke već i okolnih opština da dođu, napomenuvši da će policija pratiti grupu do Zalužana.

”Kretaćemo se starom cestom. Osim rekreativaca na biciklijadi će učestvovati i mladi biciklisti iz BiH a koji taj dan imaju trku u takmičenju Premijer lige BiH, za uzrast od 14-19 godina i za starije”.

Osim bicikla rekreativcima se preporučuje i da ponesu kacige, s obzurom da će se kretati van grada, dodao je Kuvalja.

”Očekujemo preko 100 učesnika a za učešće zainteresovani se mogu prijaviti na licu mjesta. Nagradićemo najmlađe i najstarije takmičare, kao i najbrojniju porodicu”.

Komentarišući prethodnu godinu, u kojoj je postao drumski prvak BiH u pojedinačnoj konkurenciji a kao član BSK-a ekipni prvak BiH dok je u Premijer ligi BiH osvojio drugo mjesto u generalnom plasmanu a sa BSK-om postao ekipni prvak elitnog takmičenja u BiH, Kuvalja kaže da je godina bila uspješna podsjećajući da se prije tri godine vratio biciklizmu nakon pauze od četiri godine.

 

https://soundcloud.com/kontaktradio/jelena-kukri-vladimir-kuvalja

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender