Đoković: Viktor nije terorista!

Međunarodna teniska federacija u petak nije dozvolila Troickom da uđe u „Arenu“ zato što je pod suspenzijom zbog kršenja anti-doping pravila, a slučaj još nije završen. Podsjetimo, Troicki je krajem jula suspendovan na 18 mjeseci zato što na Mastersu u Monte Karlu nije dostavio uzorak krvi kada mu je to traženo, a kao razlog je naveo da se nije osjećao dobro.

„Želim da Viktor dobije slučaj pred Sudom za arbitražu u sportu u Lozanu. U cijeloj ovoj situaciji, on nije krivac. To što mu je zabranjen ulazak u „Arenu“ me je iznenadilo, zato što nije ni terorista, ni ubica. Nikome ne bi smetalo da bude ovdje, zato što je on prije svega naš prijatelj i ne bi uticao na nas tokom mečeva“, rekao je Đoković.

Poslije prvog dana duela Srbije i Kanade u polufinalu Dejvis kupa u „Kombank areni“ rezultat je 1:1. Vođstvo Srbiji je donioo Đoković, sigurnom pobjedom nad Vasekom Pospišilom sa 3:0, dok je Miloš Raonić izjednačio trijumfom nad Jankom Tipsarevićem u pet setova i poslije više od četiri sata igre.

Duel Srbije i Kanade nastavlja se od 16 časova dubl susretom, za koji su prijavljeni Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević za Srbiju, odnosno Danijel Nestor i Pospišil za Kanadu. U nedjelju su u „Areni“ na programu preostali singl mečevi, prenose agencije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender