28. 09. 2021.

Nikolić: Odlučujuća godina za Srbiju

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je Srbija na dobrom putu, da je ovo odlučujuća godina i da građani uskoro mogu očekivati bolji život.

“Pokrenuli smo mnogo za godinu dana, ovo su odlučujući meseci koji su pred nama i odlučujuća godina i ja vas moliim za još malo strpljenja jer će ovo da rezultira boljim životom za nas i našu decu”, rekao je Nikolić u selu Grgure kraj Blaca, gdje je održana kulturno-privredna manifestacija “Selo slavi šljivu”.

Ovoj manifestaciji prisustvovali su i ambasadori Argentine, Australije, Francuske, Rusije, Koreje, Pakistana, SAD.

“Srbija jeste na dobrom putu i prisustvo ovih ambasdora je dobar znak”, rekao je predsjednik.

Govoreći o boljem životu građana, Nikolić je naveo da danas u svijetu kada kažete da ste iz Srbije osjeća se da nas već drugačije gledaju.

Nikolić je pozvao građane da ne napuštaju ove krajeve, da se više ne vide puste kuće i imanja, da učitelji i nastavnici ne budu tehnološki višak a, kako je kazao, država je dužna da obezbijedi uslove za to.

U selu Grgure juče je održana 4. kulturno-privredna manifestacija “Selo slavi šljivu” a ovaj kraj je poznat po gajenju ovog voća tako da je na površini od 5.000 hektara zasađeno više od dva miliona stabala šljive, prenosi RTS.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender